201013
TodayToday708
YesterdayYesterday1167
This WeekThis Week7187
This MonthThis Month20024
All DaysAll Days201013
UNITED STATES
US

This page uses the IP-to-Country Database provided by WebHosting.Info (http://www.webhosting.info), available from http://ip-to-country.webhosting.info
Curierii nostri E-mail
The Project

Am inceput cu o formatie tanara. Tineri entuziasti porniti - parca - sa rastoarne lumea. Pot spune ca am reusit in mare parte, dar mai avem de luptat, de luptat cu multi factori independenti de vointa noastra: factorul legislativ, birocratic, socio-economic, etc. factori tipici societatii romanesti.

 

2003, septembrie, 6 curieri tineri si entuziasmati. Toti eram curieri: Managerul-curier, Directorii-curieri, toti, absolut toti-curieri. Sase luni in care am cules informatii, am cules date, le-am analizat si sintetizat. Studii de prospectare a pietei, studii de implementare, studii de adaptare a sistemului anglo-saxon de furnizare a serviciilor postale la "realitatile" pietei romanesti, la "realitatile" birocratice si legislative. Si am reusit! Am reusit, cu toate piedicele puse - chiar ni s-a adus la cunostinta "ca daca nu ne potolim" se va da o Ordonata de Urgenta impotriva noastra, a ideilor noastre revolutionare pe piata serviciilor postale, lucru care ne-a insufletit si mai tare. Am avut sprijinul specialistilor in domeniu din Marea Britanie, SUA, Suedia, Germania, etc. si le multumim foarte mult.

 

Din cine este alcatuita familia de curieri Lycos? Din oameni entuziasmati, responsabili, care au reusit sa treaca peste granitele orgoliilor, principiilor preformate, care au invins mentalitatea unei societati moraliste: tineri incepand cu varsta de 18 ani, pana la tinerii cu varsta de 72 ani, profesori, ingineri, economisti, juristi, medici, muncitori..., oameni pentru care a duce o scrisoare, o invitatie, un material publicitar, etc. nu reprezinta o rusine, ba chiar din contra o mandrie de a se face cunoscuti unei societati, de cele mai multe ori ostile.

 

Nu ne gandeam la bani, stiam ca mai intai trebuie sa avem o baza, un fundament si dupa aceea putem intra in era contractelor. Si asa a fost, primul contract de servicii postale l-am avut in februarie la Cluj Napoca - 100.000 de scrisori cu adresa stabilita. Dar eram pregatiti, cunosteam totul despre Cluj, cartiere, strazi, numar de apartamente, de case, zonele rezidentiale, zonele muncitoresti...asta inseamna sa fii pregatit, iar nu sa folosesti "metoda oarba", metoda "la intamplare", specific multor firme...din pacate. 100.000 de scrisori distribuite in 4 zile lucratoare. Rasplata a fost neasteptata, clientul a promis ca ne va promova -fara obligatii financiare - in mediul de afaceri din Cluj. Ce rasplata poate fi mai mare decat aceasta: multumirea clientului.

 

In Timisoara, lucrurile s-au petrecut aidoma. Nu ne interesa castigul fabulos ci multumirea clientilor, fair-play, respect...

 

 

 

Instantanee