201012
TodayToday707
YesterdayYesterday1167
This WeekThis Week7186
This MonthThis Month20023
All DaysAll Days201012
UNITED STATES
US

This page uses the IP-to-Country Database provided by WebHosting.Info (http://www.webhosting.info), available from http://ip-to-country.webhosting.info´╗┐
Atentie! PDF Print E-mail

ATENTIE! Pe piata serviciilor postale din judetul Timis, indeosebi din Timisoara activeaza o serie de firme care nu prezinta bonitate, adica nu sunt inscrise in Registrul Furnizorilor de Servicii Postale. Pentru a va feri este necesar sa va luati o serie de masuri cum ar fi:

1. cereti furnizorului respectiv dovada ca este inregistrat la Registrul Comertului, avand ca obiect principal de activitate "servicii de curierat"

2. solicitati furnizorului respectiv dovada (actualizata) a inscrierii in Registrul Furnizorilor de Servicii Postale;

3.solicitati furnizorului respectiv documentele (semnate si parafate de A.N.R.C.T.I.) din care sa reiasa dreptul de a furniza servicii postale si categoriile de servicii postale in baza carora s-a nascut dreptul de furnizor;

4. Autorizatia eliberata de A.N.R.C.T.I. (in prezent A.N.C.O.M.) si valabilitatea acesteia.

De multe ori un tarif mic nu confera si o certitudine a calitatii serviciului prestat, iar partea pagubita - in cazul in care firma furnizoare nu este autorizata de A.N.R.C.T.I. - nu va avea la indemana mijloacele necesare pentru a-si recupera valoarea investita.

LycosNews